Bőrradírok

 
A peelingek más néven bőrradírok nagyon jótékonyak a bőrünknek, hiszen felfrissítik, megújítják a bőrt.  a bőrradírban lévő szemcsék segítenek az elhalt bőrrétegtől megszabadulni, ezáltal jobban tud bőrünk lélegezni. Sokkal simább és puhább lesz. 
Masszázsok előtt ajánlott!
Heti 1-2 alkalommal használható!
 
Kérhető bőrradírok típusai:
 
Kókuszos
 
A kókuszos bőrradír esetében a bőrradírban magában valódi kókuszreszelék van. Mint már írtam a kókusznak is számtalan jótékony hatása van; segít fenntartani a bőr természetes egyensúlyát ami által puhítja, selymessé teszi a bőrt, eltünteti a ráncokat. 
 
Fahéjas
 
A fahéjas peelingben finomra őrölt fahéj és összetört fahéjdarabok is segítik a bőr megújulását. Gyógyítja a szövetkárososdások regenerálását, csökkenti a gyulladásokat, feszültségoldó, pezsdítő hatása van, emellett fertőtlenít is. Javítja a vérellátást és nagyon jó cellulitiszra is!
Közvetlen a bőrradírozás után jelentkezhet enyhe bőrpír a fahéj hatóanyagok miatt, de ez hamar el is múlik!
Figyelem! Fahéj allergiája esetén nem alkalmazható.
 
Só peeling
 
A só peeling nem a szokásos konyhasóból készül, hanem Himalája vagy Holt-tengeri finomított szemcséjű sóból. A só szemcsék segítenek ez esetben a bőr elhalt rétegét eltávolítani, és a mélyebb szöveteket is méregteleníti. A sók magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. Erősíti az immunrendszert, javítja a sejtek anyagcseréjét és a faggyúműködést, hidratáltá teszi a bőrt és növeli a bőrszövetek vízmegköztő képességét!
 
Cukor peeling 
 
Ennél a lehetőségnél sem a szokásos kristálycukorra kell gondolni, hanem minőségi cukrokra mint például Nyírfacukor vagy Barnacukor. Szintén a cukor szemcséi segítik a bőr megújítását, regenerálását. A cukor peeling célja a bőrfelszín és alatta lévő szövetek vitalizálása.Fokozható vele a bőr és az izmok anyagcseréje, a sejtek és a sejt közötti szövetek anyagcseréje és a folyadék áramlása ezáltal javul. Hatékony a gombás fertőzések ellen, fokozza a kollagén termelést, antibakteriális hatású, fiatalítja és rugalmassá teszi a bőrt, fokozza a nyirokműködést és erősíti az immunrendszert!!
Nyírfacukorral készült peelinget cukorbetegek is igénybevehetik (cukorbetegek is ehetik a nyírfacukrot, használata teljesen biztonságos, ebben a betegségben szenvedőknek tökéletes édesítőszer, nem emeli meg abszolult a vércukor szintet, nincs rá hatással)!