ESEMÉNYNAPTÁR 2018

 

2018. December

2018. December 13-21-ig

Mivel közeleg a karácsony gondoltam én is kedveskedek nektek ezen alkalomból:
Karácsony előtt december 13-21-ig, aki ellátogat hozzám a masszázsa előtt húzhat egy kártyát melyen különféle ajándékok találhatóak, melyeket masszázs után rögtön megkap, aki eljön:
pl: arcmasszázs, fejmasszázs, relaxáló pakolás, hátkezelés: köpölyözés, kimozgatás, vagy +15 perc ajándékba, vagy -10% kedvezmény a masszázsa árából, frissítő talpmasszázs stb..
Itt a december! Az év talán leghúzósabb hónapja, év végi hajrák a munka helyeken, stressz, fáradtság, és akkor még ott van az, hogy jön a karácsony és annak előkészületei, esetleges ajándékok beszerzése, elkészítése!
Ha fáj a derekad? Beállt a nyakad? Merevek, kemények az izmaid? Úgy érzed annyira elfáradtál, hogy már sokszor alig bírod a szemed is nyitva tartani?
Amennyiben bármelyikre igen a válasz, vagy úgy érzed szeretnél egy kicsit megpihenni, felfrissülni, lazítani ebben a rohanós utolsó hónapban, vagy tenni egészséged megőrzéséért és jól esne egy masszázs, fordulj hozzám bizalommal!
Tehát ne a masszázson spórolj decemberben, pláne mivel ez az utolsó hónap mindenkinek nagyon stresszes a munkahelyen, rohangálás az ajándékok után, utazás a családhoz! Szakítsatok időt a pihenésre gyertek el lazítani, hogy egészségesek maradjatok és boldogan, nyugodtan, békében és szeretetben teljenek el az ünnepek!
És fogadjátok szeretettel ajándékaimat!
Várlak szeretettel!

www.facebook.com/events/393996737716702/