Lágy Csontkovácsolás/Kiropogtatás

 
2020.06.15-től hiába rendelkezem erről végzettséggel egy törvénymódosítás végett nem végezhetem!
 
Mi is az a Lágy Csontkovácsolás?
 
Ezt a lágy csontkovácsolást kezelés az-az a kiropogtatás időtartamban 15-25 percet vesz igénybe és minden esetben megelőzi masszázs vagy teljes testes kimozgatás (hiszen elő kell melegíteni a területeket a kezeléshez), melyről bővebben a Kimozgatás menüpontban lehet tájékoztatást kapni!
 
A lágy csontkovácsolás és csontkovácsolás nem egy és ugyanaz.
A lágy csontkovácsolást bemelegített izmokon végzem, tehát nem magára a csontokra történik nyomás, hanem az izmok segítségével rakom helyre és ropogtatom ki a csontokat.
 
Javallatai és ellenjavallatai szintén megegyeznek a kimozgatáséval!
 
Területek, melyeken lágy csontkovácsolás végezhető: nyak, váll, kar, könyök, csukló, ujjak, térd, boka, derék, csipő, hát.
Maga a kezelés földön fekve történik hason, oldalt fekvésbe, háton, illetve ülve.
 
Amennyiben valaki nem járt még lágy csontkovácsoláson vagy nálam, első alkalommal való találkozásunk alkalmával nem vállalok lágy csontkovácsolást (nagyon egyszerű az oka: első alkalommal az a tapasztalatom a kedves vendégek sokszor feszültek, izgulnak mi fog történni, milyen lesz a masszőr, a masszázs, a kezelés, vajon mi történik és mit fog mondani vagy szólni. Tehát nem lazulnak annyira el, mint 2. vagy további alkalmak esetén, s a görcsös izok illetve izgulás miatt ezt első alkalommal nem vállalom vendégeimnél!)
 

ÁRAK

 

 

Lágy Csontkovácsolás (Kiropogtatás)

Tételek: 1 - 7 ból 7