Lazító-frissítő- egészségmegőrző masszázsok (általános masszázsok)

 
Lazításra és felfrissülésre valamint egészségmegőrzésre az alábbi massázsfajtákat ajánlom:
 
Svédmasszázs
Általános masszázs, mely sok masszázs fajtának az alapja többek közt gyógymasszázsoknak, wellness masszázsoknak, alakformáló masszázsnak is. Szóval amennyiben lazítani, felfrissülni szeretne és egészsége megőréséért tenni, akkort ez a masszázsfajta a legmegfelelőbb. Akár teljes testen is igénybevehető (intim területek kivételével). Bővebb információ a svédmasszázsról:
www.masszazs-lazitas.com/svedmasszazs

 
 
Talpmasszázs
A talpmasszázs is frisstő jellegű. Hozzájárul a szervezet méregtelenítő folyamataihoz, valamint egészségünk megőrzéséhez illetve felfrissíti a talpunkat és egy jó talpmasszázs után olyan érzés lesz, mintha a fellegekben járnánk. Talpunk és szervezetünk is hálás lesz a masszázsért, hiszen mindig a talpunkon vagyunk, ezért ennek a testrészünknek is igénye van a törődésre!
Bővebb információ a talpmasszázsról:
www.masszazs-lazitas.com/talpmasszazs
 
Wellness masszázsok
A wellness masszázsok svédmasszázs alapjaira épülnek. Több típusa van. A masszázs előtt lehet a masszírozandó területeken bőrradíozáást végezni,  melyek segítik az elhalt hámsejtektől való megtisztulását a bőrünknek, majd a masszázst követően (mely lágyabb fogásokra épül) akár relaxáló hátpakolásra is van lehetőség. Ezek a bőrradírok és pakolások teljesen természetes anyagokból készülnek, így a hatóanyagok felszívódnak a bőrünkbe és kifejtik szervezetünkben jótékony hatásaikat. A különféle bőrradírok és pakolások igény szerint varriálhatóak..
Bővebb információ a wellness masszázsokról: