Arcdiagnosztika
"Mutatsd az arcod és megmondom ki vagy"

 
Bizony bizony. Az arcunk rengeteg dolgot árul el rólunk.
Hordoz személyiségjegyeket, megmutatja mennyi stressz ér minket, mennyit dolgozunk, mennyit alszunk, mennyit mosolygunk, milyen a belső világunk.
Arcunk mesél rólunk.
Nem véletlen van az, ha valakivel találkozunk és az arcára néznük, akkor 8 másodperc alatt eldöntjük az illető szimpatikus-e nekünk, vagy sem.
Az arcunk formája, homlokunk magassága, orrunk formája, ajkunk alakja-színe, valamint arcunkon lévő foltok, anyajegyek, pattanások, ráncok, szem alatti karikák, barázdák, szarkalábak mind mind árulkodnak rólunk és a szervezetünk állapotáról is.
Mint ahogy a talpon, kézen, fülön, úgy az arcon is megtalálhatóak szerveink idegvégződései/reflex pontjai.
Ezekből egy ilyen ismeretekkel rendelkező szakember sok információhoz juthat rólunk, valamint általa reflexzónás arcmasszázzsal is tehetünk egészségünk megőrzéséért, szervezetünk egészségéért, működőképességéért.
Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit mond nekem a te arcod, szeretettel várlak arcdiagnosztikára, vagy abban az esetben is, ha van olyan szervi próblémád, amin szeretnél javítani, vagy akár csak tenni szerveid egészségéért és belső egyensúlyodért, vagy ha csak kíváncsi vagy rá, illetve akkor is, ha szereted az arcmasszázst!
A reflexzónás arcmasszázs nem fájdalmas.
A kezelés időtartama 10-30 percig terjedhet.
Kombinálható relaxáló arcmasszázzsal, vagy japán arcmasszázzsal, illetve svéd arcmasszázzsal is. Ez esetben az arcmasszázs  időtartam 60 percre bővíthető.
Kombinálható még bármelyik másik masszázzsal, amit végzek vagy akár reflexzónás talpmasszázzsal is a maximális hatásért az egészséged megőrzésének tekintetében, vagy állapotod javítása céljából!

 

Reflexzónás arcmasszázs

 
A reflexzónás arcmasszázs esetén a szervek reflexzónáinak arcon lévő pontjait masszírozom.
Ahogyan a talpunkon, kézfejen, fülön, úgy az arcon is megtalálhatóak a szerveink idegvégződései, melyeket reflexzónáknak hívunk. Az arcon kisebb a felület, így nem annyira részletes, mint pl a talpunk. Az arcunkon összesen 24 zóna található.
A reflexzónás masszázsokat használhatjuk egészségünk megőrzésére, szervezetünkben lerakódott méreg- és salakanyagok tisztítására, valamint adott állapotok, betegségek esetén segítheti a kezelések felerősítését.
Maga a reflexzónás arcmasszázs is arctisztítással kezdődik, majd simító fogásokkal bemelegítjük az arc bőrét, szöveteket, kötőszöveteket és izmokat.
Ezek után megfelelő sorrendben az adott szervek zónáit masszírozom, mely pontok masszázsa nem fájdalmas. A masszázst levezető simításokkal zárom.
Masszázs közben is érezhetőek elváltozások, melyekről a masszázs végén szívesen adok tájékoztatást, vagy tanácsot, hogy mit találtam, illetve mire érdemes odafigyelni a jövőben.
Bővebb információt még erről a masszázsról az arcdiagnosztika menüpontban lehet megtudni, illetve kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal elérhetőségeimen :-)
Maga a masszázs 20-30 perces időtartamban vehető igénybe.
Az időtartam frissítő arcmasszázzsal 60 percig bővíthető.
Kombinálható bármilyen más masszázs fajátval vagy akár reflexzónás talpmasszázzsal is.

Igénybe vehető: heti 1x
Kezelés esetén 4-5 alkalom szükséges.

 

Japán arcmasszázs

 
A japán nők híresek bőrük simaságáról, feszességéről.
Ez a masszázs az ő titkukra épül.
Nagyon jó feszesítő, ránctalanító, fiatalító hatású kozmetikai arcmasszázsról van szó.
Mondhatni már 1 alkalom után is csodát tesz az emberrel, ahogy a GuaSha arcmasszázs is.
Felüdülés a bőrnek, a szöveteknek, szóval testnek-léleknek egyaránt. A masszázs után olyan érzésed lesz, mintha újjá született volna az arcod.
Kombinálható bármely más masszázsommal, akár reflexzónás arcmasszázzsal is :-)
A japán arcmasszázs áll: arctisztításból, arcmasszázsból és igény esetén arcmaszk vagy fátyolmaszk feltevéséből.
Bővíthető még guasha arcmasszázzsal guasha kővel/guasha rollerrel/guasha rezgő rollerrel, arcköpölyözéssel.

 

Gua Sha Arcmasszázs

Arcmasszázsokkal kapcsolatos tudnivalók

 

Arcmasszázsok igénybevételéhez fontos a hölgyek számára, hogy smink nélkül érkezzenek.
Arcmasszázst arcon lévő tetoválások (ajak, szemöldök, tusvonal esetén) csak akkor végezhető,
ha már begyógyultak és minimum 2 héttel a tetoválás után.

A masszázsok mindig arctisztítással kezdődnek. 
Az arcmasszázsokat tudom végezni kifejezett arckrémekkel vagy olajokkal, melyek választhatóak.

Amennyiben allergiád van lemosóra, krémre, olajra, kérlek masszázs bejelentkezésedkor mindenképpen konzultálj velem erről!
 

Arcmasszázsok