Rólam

Üdvözlöm, Szia!
Sütő Erika vagyok szakképzett masszőr!
16 éves korom óta masszírozok hobbiból és mát több, mint 6 éve a hobbim az egyik szakmámmá is vált! 
Szeretem amit csinálok, mert ezzel a munkával azt gondolom sok embernek segíthetek legyen szó fájdalom enyhítésről, 
egészség megőrzésről, lazításról, relaxálásról, felfrissülésről!
Hogyan is indult mindez?
 

Rég óta masszírozok, amit nagyon szeretek is csinálni, s állítólag van is érzékem hozzá, éppen ezért úgy döntöttem, hogy elvégzek egy ténylegesen szakszerű masszázs oktatást!

Ezen az oktatáson nagyon sokat tanultam, kiegészítettem az eddigi tudásom (ami inkább annak idején ösztön és érzék volt) immáron tényleges anatómiai, elméleti tudással és különféle gyakorlati fogás technikákkal. Minden masszázs, amivel rendelkezésre állok szakszerű masszázs, melyekről végzettséget szereztem (lentebb minden oklevelem fotója megtalálható) és ami még fontos, csak olyan masszázst vállalok, melyet meg is tanultam!

 

Tanulmányaim:

 

2014-ben szereztem az első oklevelemet Svédmasszázsból, s azóta folyamatosan tanulom ennek a szakmának további változatait. 

Azóta már megtanultam a (2014. november) Manager Masszázst (szék és irodai masszázst)
2015. március Wellness-Relax
 jellegű masszázsokat (csoki, méz, fahéj, kókusz, só, cukor, iszap, alga, gyümölcs, kávé...).
2015.április Alakformáló 
masszázst, Méregtelenítő Mézes masszázst
2015. október Thai és Svéd bambusz masszázst
2015. decemberében pedig a következőket: Kimozgatás, Lágy Csontkovácsolás és Kinezio Tape kezeléseket!
2017. januárjában megtanultam a Frisstő talpmasszázst és a Talpmasszázst.
2017. novemberében pedig a Babamasszázst!

2018-ban Nyirokmasszázs tanfolyammal bővtettem tudásom, amelyre szintén szívesen fogadom kedves vendégeimet!
2020-ban a vírushelyzet miatt sajnos továbbképzésre nem jutottam el, viszont beszereztem pár eszközt a munkámhoz pl: masszázspisztolyt, mellyekkel masszázsaimat kiegészítve még többet tudok nektek segíteni.

 

Mi a rengeteg masszázsnak az oka?

Már elég rég óta masszírozok, amit nagyon szeretek is csinálni, régebben inkább csak barátokat, ismerősöket masszíroztam, és annyira mondták, hogy van érzékem hozzá, hogy úgy döntöttem megtanulom. Azóta már 
képzett ( okleveles ) masszőrként az a célom, hogy tudjak segítsek másoknak a problémájában, és azért tanulok ennyit, hogy minél több dologban tudjak segíteni a vendégeimnek! 

És már jó pár vendégemnek tudtam is segíteni például:

- hol csak lazításban (mert stresszes az élete, vagy épp fáradékony valaki), megnyugvásban, pihenésben; 

- hol testi problémákban: mint hátfájás, váll feszülés, visszatérő derékfájdalmak, beállt vagy letapadt izmok fellazításában, idegbecsípődésben, fájdalmak enyhítésében, fogyásban, narancsbőrtől való megszabadulásban, striák halványításában és ami nagyon fontos, a legfontosabb: az egészségük megőrzésében

Ezekre a masszázs mind jó tud lenni (persze 1 alkalom nem mindig elég, hiszen nem vagyok varázsló. :-( sajnos..). De szeretem a munkám és emiatt szerencsésnek érzem magam. Jó dolog, amikor valakinek gondja van és hozzám fordul, én pedig tudok neki ebben segíteni! Látni azt, hogy a kedves vendég, aki hozzám ellátogat milyen, mikor megérkezik és látni mennyire más, amikor távozik! Ez feldob és boldoggá tesz! Egy vidám csacsogós embernek tartom magam, aki szereti amit csinál, éppen ezért a szívem - lelkem beleteszem a masszázsba, ami meg is érződik rajtam és ahogyan masszírozok! Számomra a vendég az első, s a legfontosabb. Figyelek a vendégeimre, hogy éppen
mikor -  mire van szükségük, és igyekszem is eleget tenni ennek, mert az én célom is az, hogy jobban legyenek, akik hozzám ellátogatnak!

Mivel egy jó pap holtig tanul, így tervezek további tanfolyamokon, továbbképzéseken részt venni például: thai aromaolajos masszázs, kismama masszázs, lomi-lomi masszázs, fdm terápia stb.
Ahogy a világ is változik, úgy mi is, és a szervezetünk is. Újabb és újabb dolgokat fedeznek fel, és fontosnak tartom a fejlődést a munkámban, hogy ezekkel a változásokkal lépést tudjak tartani, és tudjak segíteni minél több féle módon. Mert minél több tanfolyamot tanulok, annál több lehetőségem van segíteni.

Tehát amennyiben szeretne: lazítani, felfrissülni, relaxálni, fájdalmai vannak-amiket szeretne elmulasztani, problémája van az egészségével vagy szeretne tenni egészsége megőrzésének érdekében, akkor várom szeretettel 25 féle szakszerű masszázsom bármelyikére!

 

Mit kaphat illetve várhat el tőlem?

- szakszerű masszázsokat
- tudásom legjavát nyújtom, szakértelmet, odaadást, lelkiismeretességet
- segítőkészséget, tanácsadást, korrekt tájékoztatást
- őszinteséget, bizalmat, figyelmet, odafigyelést, körültekintést, korrektséget
- empátiát, megértést, segítőkészséget, megbízhatóságot, türelmet, diszkréciót
- a masszázs és az intimitás szabályainak betartását
- igazodást az igényekhez - erősségben, kezelésekben (varriálhatóak bizonyos szintig típusban és időben)
- rugalmasságot, időpontok tekintetében
- kellemes, pihentető, nyugtató környezetet
- tisztaságot, higiéniát, rendet
- kedvezményeket, ajándékokat (hálát a hűségért a visszajáró vendégeknek)
- fejlődést, tanulást, fejlesztést
 

Mit várok el én a vendégeimtől?

- pontosságot, (késésről vagy lemondásról értesítést - lehetőleg ne a megérkezéskori időpontban), 
- korrektséget
- ápoltságot
- probléma, gond, fájdalom elmondását (hisz csak abban tudok segíteni, amit elmondanak)
- őszinteséget
- egészségi állapotváltozás közlését
- a szabályzatom/házirendem figyelembevételét és betartását
 

Mit nem kaphat tőlem s mit NE kérjen?

- erotikus dolgokat, intim területek érintését, tehát amik egy valódi masszázsnak NEM tartalmai bárhogy fogalmazzák is meg
(Sajnálom, de Nincs kivétel ez alól Senkinek, sem szimpátia sem több pénzért, sem csak most, sem csak neked, tehát mint írtam Senkinek!)
- olyan masszázst, melyet nem tanultam
- problémák, fájdalmak azonnali megoldását (bár szeretnék s jó lenne, de még mindig nem tudok varázsolni (Nem a Roxforton tanultam, mint Harry Potter :-) ), ettől még nyilván szeretnék segíteni)
- elvárás, hogy 5-10-15-20 perc múlva fogadni tudjam

 SZeretném ismertetni személyem,

A masszőrség a mesterségem.

Képesítésem szeretem,

SZépíti a gyógyítás az életem.

Ehhez járul a szakértelmem,

Remek bizonyíték erre oklevelem.

Űzi a masszázs az ellenségem,

 

Miket a tesi fájdalmak ellen meg is teszem

Az izomláz, fájó derék és hát elleni küzdelem,

Sokak szerint ezekre gyógyír is, az én kezem.

Széppé, egészségessé, fitté teszem

Zsírcsomóját is megszüntetem,

Átlendítem gondjain s azokat elfeledtetem.

Zsúfolt, stresszes életét megkönnyítem,

S így jobban érzi magát majd szerintem.

 

Legyen a vendégem,

Amikor kipróbálja tehetségem.

Zene mellett, masszázsom és képességem

Így ellazulhat míg én baját kezelem.

Testét-lelkét felfrissítem,

Átjárja testét masszázsom s a szeretetem,

S így nem csalódik ezt megígérhetem! 

2016.

Sziasztok!

Eltelt a 2. év is, ez talán még gyorsabban! Míg 2014-2015 a tanulás időszaka volt a masszázs fajták tekintetében, hogy minél több fajta féle kezeléssel-masszázzsal tudjak rendelkezésetekre állni (szám szerint 18 eddig), addig 2016-os év a felújításról és innovációról szólt, hogy még kényelmesebbé, kellemesebbé tegyem a nálam eltöltött időtök környezetét. Ki let festve, felújítás történt a padó tekintetébe, új törülközőket, lepedőket vásároltam és egy korszerűbb kényelmes masszázs ággyal leptelek meg titeket kedves vendégeim, mely a visszajelzések szerint jól sikerült, aminek nagyon örülök ;-)! 

A 2017-es évet ismét a tanulásnak szentelem, szeretném még tovább fejleszteni magam!

Tervezem a talpmasszázst megtanulni (sokak kérésére ;-) ), illetve nyáron még lesz pár új fajta masszázs is (de hogy mik lesznek azok, egyenlőre legyen majd meglepetés ;-) ), melyekre szintén szeretettel várlak majd titeket, addig pedig természetesen a már meglévő 18-féle masszázsra is várlak benneteket, ahogy eddig! 

Köszönöm mindenkinek a bizalmat bennem és a tudásomban, azoknak akik ellátogattak hozzám, a visszajáró vendégeimnek pedig a kitartásukat mellettem - hűségüket, őszinteségüket!

Köszönök nektek minden látogatást és minden nálam igénybevett masszázst-kezelést!

 

2014-2015

Sziasztok!

Eltelt ez az 1 év és jó gyorsan :-) ! Bár ha visszagondolok rengeteg dolog történt ezalatt!

302 masszázsom alatt 115 vendéget masszíroztam ez alatt az egy év alatt, volt aki átutazóba ugrott be hozzám vidékről, van aki rendszeresen eljön! Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni a visszajelzéseket, véleményeket, akár szóban akár oldalaimon, vagy mailben leírva, hiszen ezek is hozzájárultak a fejlődéshez! Sokban változott a helység is ahol kedves vendégeim fogadom külalakjában, kényelmében is.

Rengeteget változtam én is, leginkább sokat tanultam és fejlődtem! Ebben az 1 évben új szakmákra is szert tettem masszázson belül: wellness masszázsok (csoki, fahéj, só, cukor, méz), alakformáló masszázs, méregtelenítő mézes masszázs, Bambuszos masszázsok, és a tanulásnak köszönhetően több hátkezelést is kifejlesztettem a tanultakból a vendégeim számára!

Célom ezután is sokat fejlődni, tanulni, hogy tudásom legjavával tudjak segíteni a kedves vendégeimnek, akár lazításról-felfrissülésről vagy fájdalom enyhítés és gyógyításról legyen is szó!

Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában is részt vett ebben az elmúlt egy évben akár vendégként, akár kedvelőként, akár posztom megosztójaként! Szóval a masszázs, gyógyítás, lazítás-frissítés folytatódik ;-)

Továbbra is szeretettel várom és fogadom a hozzám ellátogató vendégeket, jöhetsz akár első alkalommal hozzám, vagy lehetsz visszajáró vendégem, azt elmondhatom, a figyelmem és a szakértelmem rád fog irányulni, amíg te pihensz!

Ne feledjétek a masszázs is sokban hozzájárul egészségünk megőrzéséhez!

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Amennyiben ellátogatnál hozzám, elérhetőségeimet megtalálod itt is és weboldalamon is!

Sziasztok

A Masszőr

Büszkeségeim-Tanúsítványaim