Sportolóknak

 
Sportoláshoz ajánlott kezelések, masszázsok
 
Svédmasszázs
Egy általános masszázs, mely hozzájárul az egészséghez, egészség megőrzéséhez, valamint a sportolás utáni izomláz és izomfájdalmak is csükkenthetőek vele. Egy kis érdekesség: a rendszeres masszázs és rendszeres edzés kombinációjával akár 30%-al is növelhető az izmok teljesítőképessége. Bővebben:
 
Köpölyözés
A köpölyözések nagyon hatékonyan lazítják fel a letapadt, beállt izmokat, akár masszázzsal kombinálva is, mely még jobban növeli a masszázs hatását és hatékonyságát. Bővebben a köpölyözésekről:
 
Kinezio Tape kezelés
A Kinezio Tape hatásos izomfájdalmak valamint sérülések elkerüléssére illetve sérülések utáni  rehabilitációban is segítség.
Bővebb információ a taperől:
www.masszazs-lazitas.com/tape/
 
Nyújtások
A kimozgatás/nyújtás, mely edzés után is nagyon fontos. A bemelegítéssel elkerüljük a sport közbeni sérüléseket és felkészítjük a testünket/szervezetünket a terhelésre (edzés), majd, hogy a folyamatot lezárjuk nyújtani szükséges. A nyújtások tudatják a szervezetünkkel, hogy az adott edzés/terhelés véget ért és segítenek megőrizni izmaink egészségét a következő edzésig!
A kimozgatások passzív (az az nem a vendég végzi, hanem a masszőr a vendégen) kimozgatások/ nyújtások, melyekkel jól átnyújthatóak az izmok és segítenek az egészségüket megőrizni, valamint megelőzni a beállást és a letapadást.
Önmagában illetve masszázs végén is alkalmazhatóak.
 
Masszázs gépes masszázs
A masszázs gépes masszázs nagyon jó plusz izomlazító kezelés a masszázs után. Izomlázra, beállt, letapadt izmokra feltétlenül ajánlom!
www.masszazs-lazitas.com/masszirozogepes-masszazs

 
Mézes masszázs
A mézes masszázs egy vákumos kéztechnikás masszázsfajta, mely valódi speciális méz keverékkel történik.
Ez a masszázsfajta rendkívül hatékonyan lazítja fel a beállt illetve letapadt izmokat. Bővebben erről a kezelésről:

www.masszazs-lazitas.com/meregtelenito-mezes-masszazs