Manager masszázs (szék és irodai masszázs)

 
Az irodai munka sokszor fárasztó. Egész nap leginkább ülni és tenni a dolgunk, nem beszélve arról, hogy nem is biztos, hogy a legkényelmesebb és leginkább megfelelő pózban tesszük ezt, így hamar és gyakran is találkozhatunk különféle hát-, gerinc, váll, derék vagy éppen tartás beli problémákkal.

A székes vagy más néven manager masszázs egy amerikai találmány, mely kis helyigényű, székben történő ruhán keresztüli kezelést tesz lehetővé. 

Az irodai masszázs sokban hasonlít a svédmasszázshoz.

Időtartamát tekintve 15 és 30 perc között történik, mely leginkább a teljes hát, nyak-vállöv régió, felső végtagok és fej masszírozására korlátozódik.

Attól függetlenül, hogy ennél a masszázs típusnál ruhán keresztül történik maga a masszázs, és nem használunk olajokat illetve krémeket, rendszeresen alkalmazva rendkívül hatékony és gyors változásokat lehet vele elérni.

Javítja a közérzetet, az elfáradt, merevedett, vagy esetleg beállt izmokat helyre lehet vele tenni, ami által javul a testrartás is! Ha pedig valaki jobban érzi magát, akkor sokkal jobban megy a munkájának az elvégzése is, ezáltal nő a munkavállaló  hatékonysága is! 

A masszázst követi egy fájdalommentes, kimozgató fogásokból álló gyakorlatsorozat, mely még jobban élénkít és frissít!

Mivel mint említettem ez a masszázs ruhában történik, így nem használok vivőanyagokat, ezért kényelmes pamut póló viseletét ajánlom a masszázs időtartama alatt.

Javallatai és ellenjavallatai megegyeznek a svédmasszázs menüpontban leírtakkal!

Szepkártyát is elfogadok!

Számlaképes vagyok!

Árak

 

Manager / Irodai masszázs

1 fő

10 fő felett

20 fő felett

30 fő felett

15 perc/fő

2500

2100

2000

1800

25-30 perc/fő

3500

3100

3000

2800

 
Az árak /főre értendőek!