Kérem minden kedves Vendégem olvassa el, és tartsuk be őket magunk és társaink védelmében.
Természetesen a többi szabály is érvényben marad, és az alábbiakkal bővül!

 
0. Kedves Vendégeim! Mivel több helyen érthető módon kötelezővé tették, ezért én is úgy döntöttem, hogy maszkban masszírozok. 
2020. Április 27-től megkérek minden kedves vendéget aki hátmasszázsnál hosszabb időtartamú masszázsra jön (hátmasszázsnál a masszázságyon lévő kivágásba helyezitek a fejeteket így ott nem kötelező hisz a 1,5 méter megvan, és minden vendég után fertőtlenítem az ágyat), hogy legyen kedves a maszkját hozza magával és vegye fel a masszázs időtartamára (mint említettem kivéve hátmasszázs), így óvhatjuk egymást szintén én is téged, te is engem, plusz a többi vendéget is! Természetesen akinek nincsen maszkja a masszázs idejére mosható és természetesen átfertőtlenített maszkot tudunk biztosítani minden vendégnek.
 
1. 70 feletti vendégeknek nem javasoljuk jelenleg a masszázst!
2. Aki küldöldön járt, kérjük 2 hétig ne kérjen időpontot!!
3. Aki kicsit köhög, hőemelkesdése van vagy lázas, náthás, bármi betegségben szenved kérjük szintén ne kérjen időpontot, mert még ha csak egy influenza vagy bármi betegség nem szeretnék sem elkapni sem továbbadni! Természetesen, ha velem vagy kolléganőmmel bármi hasonló előfordul (akár csak megfázás, akár komolyabb) azonnal jelezzük a vendégeink számára és mi is kérjük a megértést! Valamint ha a kormány úgy dönt bezár minket is sajnos az ellen nem tehetünk semmit, és szintén megértéseteket kérjük!! Amennyiben lebeszélt időpontod van kérlek téged lehetőleg ne az utólsó pillanatban szólj vagy 1-2 órával előtte, s kérlek mindenképpen jelezd amint tudod, ha nem megfelelő az időpont bármi oknál fogva! Köszönöm a megérést!
4. Természetesen folyamatosan fertőtlenítjük a vendégek után az ágyat és a masszázseszközöket, valamint kilincseket, csapot, mellékhelyiséget és szellőztetést is végzünk 2 vendég közt, emiatt 2 vendég közt minimum fél-1 órát hagyunk, emiatt sajnos egy nap maximum 5-6 vendéget tudok fogadni jelen helyzetben!  A vendégek  közt hagyott idő fontos, hogy mindent tudjunk fertőtleníteni, ezért kérlek ne késs és ne gyere sokkal hamarabb!
5. Nálunk biztosított az antibakteriális szappan használata, valamint törlőkendőkkel és kézfertőtlenítő géllel is rendelkezünk! Kérlek ha jössz mindenképpen érkezés után moss kezet és masszázs után is. Kéztörlő törölköző helyett papírtörlőt biztosítunk, melyet kézmosás után egy kihelyezett papírdobozba dobj bele kérlek!
Kérünk mindenkit és bocsánat emiatt, de legyetek kedvesek masszázs előtt és után zuhanyozzatok le!
Fontos a folyadékfogyasztás még mindig, kérünk titeket igyatok rengeteg vizet, természetesen mi is megkínálunk vízzel titeket a masszázs után!
7. Amennyiben kedves vendégeim szükségetek van valamire raktárkészletünk a készlet erejéig illetve a nagyker készlet erejéig áll rendelkezésetekre (kapható nálunk: női-férfi tusfürdő, folyékony szappanok és kézmosós szappanok, kézmosó paszta, tamponok-betétek-intim mosakodó és törlőkendő, pzs, wc papír, papírtörlők, kéztörlő kendő, takarításhoz szükséges törlőkendők és szivacsok, nedves wc papírok, babtörlők, alufólia, frissentartó fólia, szemeteszsákok, fogkefék, fogkrémek, illóolajok, kézfertőtlenítő gél, antibakteriális törlőkendők stb.)
 
Mit várhattok el tőlünk?
 
Fel vagyunk szerelkezve tisztítószerekkel, higiéniás termékekkel, amik nem csak állnak, használjuk is őket bőszen. 
Ahogy eddig is takarítottunk, de most még inkább fokozottan ügyelünk a Kedves Vendégeink egészségére s egyúttal nyilván a sajátunkra is. Mindent megteszünk, amit csak lehet!
Minden héten vasárnapi napokon a teljes lakást amiben dolgozunk átfertőtlenítjük (egész nap tetőtől talpig az egész lakást kitakarítjuk). Minden vendég előtt és után az ágyat és eszközöket is kézfertőtlenítés után fertőtlenítjük, a törülközőket és lepedőket szintén ahogy eddig is minden vendég után a szennyesbe tesszük, folyamatosan mossuk és fertőtlenítjük! Fertőtlenítjük a kilincseket, kézmosót, mellékhhelyiséget és a teljes fürdőszobát! Szellőztetünk a vendégek közt!
Amikor csak lehet törülköző helyett papírtörlőket használunk. 
A levegő tisztántartása végett szellőztetünk és keringtető rendszert használunk, valamint antibakteriális illóolajat és levegő fertőtlenítő sprayt használunk! Kesztyűben nem tudok masszírozni, mert a masszázs közben jó esetben vége felé elszakad, de minden masszázs előtt természetesen ahogy eddig is kézfertőtlenítőt használok! 
Köszönöm az új szabályzat elolvasását és betartasát! Minden vendégnek kívánunk jó egészséget!!!

 

Szabályzat

 
Kedves Vendégeim!
 
Mivel nagyon szeretem a munkám, (szeretem, amit csinálok és amivel foglalkozom, szeretek segíteni az embereknek - Nektek: egészségetek megőrzésében, fájdalmaitok csillapításában) és mivel nem szeretném, ha ez megváltozna a jövőben, ezért az elmúlt időszak fényében és annak érdekében, hogy a továbbiakban is szívvel lélekkel végezhessem a munkám (mert úgy gondolom, akkor tudok csak segíteni nektek, ha a hozzáállásom is pozitív), ezért kénytelen vagyok új szabályokat bevezetni!
Ezen szabályokat az időpont foglalásával automatikusan elfogadottnak tekintem!
 
 
Időpont foglalással kapcsolatos szabályok
 
Mivel sajnos az utóbbi időben többen nem tiszteltek engem, az én és más vendégeim idejét, s a nálam lefoglalt időpontokat az utolsó pillanatban lemondták, vagy még annyivel sem tiszteltek meg, hogy szóljanak, ha nem tudnak jönni és feleslegesen vártam a kedves bejelentkezett vendéget, ezért sajnos ezzel kapcsolatban új szabályokat kell bevezetnem, bízom benne, hogy ezen szankciók teljesítésére nem kerül sor, és aki korrekt és tisztel ergo akinek nem inge, ne vegye magára az alábbiakat, hiszen szerencsére ilyen vendégekkel is büszkélkedhetek (miattatok szeretem azt amit csinálok, és remélem még sokáig segíthetek nektek, ti pedig sokáig megtiszteltek azzal, hogy továbbra is engem és az általam nyújtott masszázst választjátok egészségetek megőrzéséhez vagy fájdalmaitok enyhítéséhez!!!)!
Kérek szépen minden kedves vendéget, hogy ahogy én is tisztelem a te idődet /időpontodat-bejelnetkezésedet (ha közbe jön valami időben szólok, vagy éppen nem szervezek a te időpontodra másik vendéget), úgy kérlek te is tiszteld az én időmet és más vendégeimét, akik szintén tisztelik a te idődet is!
 
BÍZOM BENNE ÉS NAGYON REMÉLEM, HOGY AZ ALÁBBI SZANKCIÓKAT/SZABÁLYOKAT NEM KELL ALKALMAZNOM SENKIVEL SZEMBEN A JÖVŐBEN!!!
 
Lefoglalt időpont elmaradása értesítés és megjelenés nélkül:  
- legközelebbi alkalommal dupla ár fiztendő a masszázs után, illetve bérletesek esetén 1 teljes alkalom levonásra kerül. 
- A 3. ilyen alkalom után nem áll szándékomban se módomban az illetőt többet fogadni!
Indoklás: ha nem szól a kedves vendég időben, hogy nem tud jönni, nem csak az én időm és készülődésem a fogadására megy kárba, de más, aki meg jönne, nem tud jönni, hisz van az időpont foglalt!
 
Lemondási lehetősége a megbeszélt időpontoknak:
- a másnap délelőtti dőpontok lemondási lehetősége előző nap 18 óra
- a napközbeni időpontok lemondási lehetősége aznap délelőtt 10 óra (minimum az időpont előtt 4 órával)
- az esti időpontok lemondási lehetősége aznap délután 13 óra (minimum az időpont előtt 4 órával)
Indoklás: Ezekre az időintervallumokra azért van szükség, mert ha valaki nem tud jönni, tudjon az adott iőpontra más jönni, aki szeretne és tud és netán nagy szüksége is lenne rá!
 
Időpontok lemondásának költségei
- Az időponttól számítva 0-60 percig 3000 ft
- Az időponttól számítva 60-120 percig 2500 ft
- Az időponttól számítva 120- 180 percig 2000 ft
- Az időponttól számítva 180-240 percig 1500 ft.
A fizetendő összegek a következő masszázs alkalmával kerülnek felszámításra!
A fizetendő összegtől nyilván vannak helyzetek amikor eltekintek: nem várt események, amik nem voltak tudhatóak előtte, vagy amik éppen akkor történtek meg, de reméljük ilyen rossz dolgokra nem kerül sor!
 
Késések és előbb érkezésekkel kapcsolatos tudnivalók
Maximum +/- 5 perccel előbb vagy később tudom megkezdeni a masszázst!
- Korábban érkezés esetén, (ha csak nem te vagy az első vendégem azon a napon), kérlek vedd figyelembe azt, hogy a kezeimmel dolgozom, azért a masszázs egy fizikai munka, éppen ezért a vendégek között kell egy kötelező pihenőt tartanom ami minimum 15 perc a kezeim egészsége és épsége érdekében, azért, hogy a jövőben is végezhessem a munkám, fogadhassalak téged, vagy másokat és segíthessek abban amiben hozzám fordultok!
- Késés esetén: kérlek jelezd, ha látod, hogy késel, de próbálj meg olyan időpontot mondani és úgy intézni a dolgaid, figyelembe véve az utazási időt, hogy lehetőleg ne késs! Amennyiben késel és az több mint 5 perc, sajnos kénytelen vagyok a masszázs idődből elvenni a fennmaradó késési időt! Magyarázata: mert ha te késel (és nem te vagy aznap az utolsó vendégem) és jönnek utánad, akkor a te késésed miatt a következő vendégem masszázsát sem fogom tudni időben elkezdeni (vagy éppen ha annyit késel a kötelező pihenőm a kezeim épsége miatt sem tudom betartani), és emiatt akár az összes időpont is megcsúszhat aznap, ami senkinek sem jó!
 
 
Én is megtisztelem annyival a kedves vendégeimet, hogy időben szólok abban az esetben ha netán valami közbejön (hiszen történhet ilyen a mai világban,én is megsérülhetek, lehetek rosszul, stb., illetve én sem szervezek egy azon időpontra több vendéget vagy mondok le azért mert adott esetben valaki fontosabb, vagy netán szimpatikusabb vagy többet fizet (nem teszek különbségeket köztetek ilyen téren), tisztelem a vendégeim - a ti időtöket, időpontjaitokat, ezért ezt én is ugyanúgy elvárom tőletek! Másrészt ha nem tudtok jönni a megbeszélt időpontra, kérlek amilyen hamar csak tudtok szóljatok róla! Szeretem, amit csinálok, viszont vállalkozó vagyok, ebből élek. Nekem nincs fix fizetésem, és az én időm is véges, ha te nem tudsz eljönni és nem is szólsz, vagy nem időbe szólsz akkor az nekem kiesés időben és pénzben is! Hiszen ha te nem tudsz eljönni, lehet van más aki szívesen eljönne (de ha nem szólsz időben, vagy egyáltalán nem szólsz, akkor nem tud jönni ő sem! Ha te nem tudsz jönni, lehet másnak jó az általad lefoglalt időpont, olyannak aki szintén szeretne lazítani vagy éppen fáj valamilye és nagy szüksége is lenne rá! Ez neked sem esne jól fordított esetben gondolj csak bele: lehet bejelentkeznél, mert szeretnél egy jó masszázst és felfrissülnél, vagy épp fájdalmad van, ami nagyon rossz ilyenkor (tudom) és enyhíteni szeretnél rajta, viszont nem tudok időpontot adni neked, mert be vagyok telve, aztán utolsó pillanatban lemondják, vagy le se mondják csak el se jönnek. Nem tudlak téged fogadni és aki jött volna őt sem, hisz vagy lemondja vagy el sem jön!  Ez senkinek se jó! Ezért NAGYON SZÉPEN KÉREK mindenkit, hogy tartsuk be az időpontokat vagy éppen tartsuk tiszteletben egymás idejét és szóljatok mielőbb, ha nem megfelelő, hogy senkit se érjen emiatt kellemetlenség! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!
 
 
Masszázzsal kapcsolatos szabályok
 
Az érintés joga kizárólag a masszőrt illeti! A masszázsaim sem erotikus sem egyéb szexuális jellegű tartalommal nem bírnak! 
Ezen a szabályon nem változtat sem plusz összeg, sem szimpátia, sem ápoltság, sem egyebek, nincs kivétel!
Indoklás: nem azért lettem masszőr, hogy olyan dolgot vállaljak, amit az ember manapság bármelyik sarkon megkaphat! Folyamatosan tanulok és képzem magam! Én azért lettem masszőr, mert szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni a lazításban, felfrissülésben, fájdalomcsillaptásban és egészségmegőrzésben! Számomra ez a szakmának a szépsége s ezért sem eddig, sem a jövőben nem kívánok ezen a szabályon változtatni, ez alól senki számára nincs kivétel! A megértést, tiszteletben tartást és elfogadást köszönöm!
 
Masszázzsal kapcsolatos egyéb tudnivalók/információk, masszázs menete a MASSZÁZSRÓL CIMŰ MENÜPONTBAN OLVASHATÓ!
 
 

GDPR

 

Sütő Erika e.v. adatvédelmi szabályzata (1-11 pont)

Ezen adatvédelmi szabályzat „az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)” előírása alapján készült. 

 

Sütő Erika  e.v. (Adószám: 51378347-1-43; Székhely: 1203. Budapest, Közműhelytelep u. 12..; Weblap: www.masszazs-lazitas.com; Kapcsolattartás: Tel.: 06308279441; Viber: 06308279441; Facebook: www.facebook.com/masszazs.lazitas; e-mail:masszazs.lazitas@gmail.com) kiemelt fontosságúnak tartja a személyes adatok védelmét is és a hatályos jogszabályoknak megfelelően gondoskodik a személyes adatok biztonságáról, megfelelő kezeléséről, tárolásáról és tájékoztatásról is.

 

1. Masszázs, fizikai közérzetet javító szolgáltatás nyújtásához kapcsolódóan, a szolgáltatást igénybe vevőinek adatait jogi kötelezettség teljesítése és ügyfélkapcsolat fenntartása céljából kezelem.

2. Számviteli bizonylat kiállításakor nevet, lakcímet és biz. esetben adószámot kérek el, ami a hatályos jogszabályoknak megfelel. Ezt 8 évig tárolom a székhelyemen, vendégtől elzárt helyen. Továbbítás NAV felé történik. Írásbeli hozzájárulás kérése nem történik, mert ezen adatok a szerződés teljesítéséhez szükségesek.

Időpont egyeztetésekor keresztnevet és telefonszámot kérek el, melyet a kézi határidőnaplómban tárolok. Ezen adatokat évente vagy kérésre azonnal törlöm. Adatokat nem továbbítok. Írásbeli hozzájárulás kérése nem történik, mert ezen adatok a szolgáltatás teljesítéséhez szükségesek.

Ha az érintett elektronikus - vagy postai úton keres meg a személyes adatai kezelése vagy jogorvoslati teendők miatt, akkor a válaszaimat ezen utak segítségével továbbítom felé. 

Facebookon vagy Viberen tudomásomra jutott adatokat a kapcsolat fennállásáig őrzöm meg vagy kérésre azonnal törlöm. Ezen weboldalakon is csak keresztnevet, telefonszámot kérek el és időpontot egyeztetek. Adattovábbítás nem történik. Írásbeli hozzájárulás kérése nem történik, mert az érintett már önkéntesen, megfelelő tájékoztatást követően, határozottan, félreérthetetlenül – hozzájárul a szolgáltatáshoz. 

Marketing témájú leveleket nem küldök.

3. Kezelőlapot nem vezetek, így emiatt nem szükséges az érintett írásbeli kifejezett hozzájárulása az adati kezeléséhez, őrzéséhez, tárolásához.

4. A 16. életévet be nem töltött gyermek személyes adatainak (keresztnév, telefonszám, sz.e. Facebook, Viber) kezelésekor első alkalommal írásbeli hozzájárulást kérek a gyermek feletti szülői felügyeletet gyakorlójától, melyet az utolsó kapcsolat fennállása utáni egy év múlva törlök, semmisítek meg vagy kérésre azonnal törlöm, megsemmisítem.

Hozzájáruló nyilatkozat szülők részéről, írásban: szolgáltatás megnevezése, adatkezelés célja, kezelt adatok köre, adatkezelés jogalapja, adattárolás határideje: az adatkezelés céljának megvalósulásáig. Adattárolás módja: elektronikusan vagy/és papíralapon.

5. Az érintett tájékoztatása a személyes adatai védelméről többféle módon történik. Telefonos bejelentkezéskor is közlöm felé, hogyan kezelem az adatait, ill. az adatvédelmi tájékoztatómat elolvashatja a weboldalamon és a vállalkozásom székhelyén is, ahol a szolgáltatás igénybevétele is történik.

6. Adatvédelmi incidens esetén a lehető leghamarabb, de legkésőbb az incidens megtörténte után 72 órán belül – a megadott elérhetőségen keresztül - az érintett tudomására juttatom az incidens megtörténését és az intézkedéseimet is.

Az adatvédelmi incidens indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb 72 órával azután, hogy a tudomásomra jutott, azt bejelentem az illetékes felügyeleti hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens nem jár kockázattal. 

-Adatkezelési incidens nyilvántartás: incidens leírása, Érintettek csoportja és száma, érintett adatok kategóriái és száma, valószínűsíthető következmények ismertetése, az adatvédelmi incidensből eredő következmények leírása, tervezett intézkedések, hatósági és érintetti értesítések, változtatásokat a további incidens megelőzésre érdekében, pontos dátum, aláírás

7. Adatvédelmi kéréseket – hozzáférés, kiigazítás, törlés, korlátozás, az adatok direkt marketing célra való felhasználásnak megtiltása, harmadik személynek való adatok átadásának megtiltása, másolat adás, tiltakozás az adatkezelés ellen – a lehető leghamarabb, de legkésőbb egy hónapon belül teljesítem. 

8. A felügyeleti hatósággal – annak megkeresése alapján – együttműködöm.

9. Külsős adatfeldolgozó igénybevétele nem történik.

Külföldi adattovábbítás nem történik.

10. Jogorvoslati tájékoztatás: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C)Levelezési cím:1530 Budapest, Pf:5.  Telefon: 0613911400  Fax: 0613911410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu Honlap: https://www.naih.hu

A vállalkozásom fenntartja magának a jogot az adatvédelmi tájékoztató és adatvédelmi szabályzat bármikori megváltoztatására, ha a rendeletben, törvényben, a vállalkozás adataiban változás állna be. Ha a változás olyan információkat érint, amik miatt az érintettet kötelezően értesíteni szükséges, azt haladéktalanul megteszem.