Masszázsaim

   

 

Masszázs ajánló

Amennyiben nem tudod milyen masszázs felelne meg neked, megpróbáltam neked kicsit segíteni és összeszedni, hogy az általam végzett masszázsokat mikor és mire ajánlom.
Itt 1 rövidke leírás mindegyikről.
Amennyiben kérdésed van, természetesen állok rendelkezésedre, fordulj hozzám bizalommal ezekkel kapcsolatban is.
 

Egészségmegőrző - Egészségoptimalizáló masszázsok

 
Svédmasszázs 
A svédmasszázs 1 általános alap masszázs, mely talán a legelterjedtebb! Nagyszerű masszázs, mely nagyon sok masszázs alapja. Állapotfelmérésem alapja is, valamint egészségmegőrzésre, szintentartásra, minimális fájdalmak helyrehozására a legjobb masszázs. 
 
Talpmasszázs
A frissítő és a reflexpontos talpmasszázs is nagyban hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez. A talpunkat a nap nagy részében használjuk, hisz ülő munka esetében is a földön van, napközben sokat járunk rajta, fizikai- és álló munka végzésekor, pedig egész nap használjunk a talpunkat, így rájuk is ráfér a törődés és feltöltődés. Fontos, hogy a talpunkon az izmok milyen állapotban vannak. És hát 1 jó talpmasszázs után úgy érezhetjük, mint ha a föld felett járnánk 3 méterrel. Nem mellesleg pedig minden szervünk reflexzónája (idegvégződése) megtalálható a talpunkon.
 
Reflexpontos arcmasszázs
A reflexzónás arcmasszázs szintén segíthet egészségünk megőrzésében, hisz igaz nem annyira részletesen, mint a talpon, de az arcon is megtalálhatóak reflexzónák, melyek masszírozása jót tesz nem csak az arcbőrnek, hanem az egészségünknek is.

Reflexpontos kézmasszázs
Amennyiben nem szereted a talpmasszázst (mert csikis vagy csak szimplán nem szereted, ha a talpad nyomkodják/masszírozzák), viszont a kézfejed masszázsát igen, akkor jó hírem van: ugyanis a talpon lévő reflexpontjaink megegyeznek a kézen lévő reflexpontokkal. Így a reflexpontos kézfej masszázzsal is sokat lehet tenni az egészségedért! 
 
Vitál masszázs
Svédmasszázs fogásokból áll, valamint csúsztatásos köpölyözésből és felhelyezős köpölyözésből. Komplex masszázs, mely erősíti az immunrendszert és lazítja a beállt-, letapadt izmokat, kötőszöveteket.
 
Aroma masszázs
Aromaolajos stresszoldó masszázs
Aromaolajos frissítő masszázs
Aromaolajos izomlazító masszázs
 

Fájdalomcsillapító masszázsok

 
Állapotfelmérés 
Amennyiben fájdalmaid vannak, fáj a derekad, nyakad, hátad, sokat fáj a fejed, zsibbad a karod vagy a lábad, nehéznek érzed a hátad, nehezebben mozogsz, fáradékonyabb vagy, akkor érdemes feltárnunk először azt, hogy milyen állapotban van a hátad és a hátizmaid, valamint, hogy milyen a mozgástartományod, mik váltják ki nálad ezeket. Maga az állapotfelmérés áll masszázsból és megtekintésből, igény esetén gyakorlatokból és mérésekből (ezt az adott fájdalom vagy probléma is meghatározhatja mire van szükség). Természetesen ezeket megosztom veled, és amennyiben szeretnéd tanácsokkal is tudok szolgálni valamint gyakorlatokkal, amiet érdemes csinálnod. 
 
Hátszervíz masszázsok
Amennyiben be vannak állva az izmaid, letapadtak, be van csípődve az ideg, akkor ezekkel a masszázsokkal fogok tudni neked segíteni.
Köpölyözés, mobilizációs köpölyözés, mézes masszázs, masszázs gép, kimozgatás, manuális korrekciós tecnika, fascia lazítás manuális technikákkal és fascia késsel.
 
Mix masszázs
A mix masszázs az egyik kedvenc masszázsom, mely keretein belül teljesen rád szabom a masszázst, ezáltal az állapotodnak megfelelő masszázsban tudlak részesíteni. Ebben a masszázsban svédmasszázs, lomi lomi masszázs fogások, mobilizáció, kimozgatás, és eszközök használata van.
2-3.alkalomtól ajánlom, hogy valóban személyedre tudjam szabni. 
 
Köpölyözés
A köpölyözés nagyon jó az izmok lazításában. Csúsztatásos és felhelyezős köpölyözésben is jártas vagyok. Nálam nem leszel csúnya foltos, és nem lesznek fájdalmaid. 
 
Mézes masszázs
A mézes masszázs egy szintén vákumtechnikás masszázs fajta (mint a köpölyözés), mely kézzel történik. Nagyon jó izombeállásokra, izomletapadásokra, valamint idegbecsípődésekre. A méznek számtalan jótékony hatása van és tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, amik bőrön keresztül is felszívódnak, valamint gyulladáscsökkentő is.
 
Triggerpont masszázs
 
Migrénmasszázs
A kínzó fejfájás ellenszere. 5 masszázs technikát mos egybe annak függvényében, hogy fáj e éppen a fejed vagy sem. Megelőzésre is vannak fogások, éppen zajló migrénes fejfájás kezdetére, roham közben valamint elmúlásakor is. 
Hatékonyan kezelhetőek vele a fejfájások, valamint megelőzhetőek is. A masszázs mellé fejfájás napló is jár, hogy nyomon követhessék vendégeim a fejfájásukat, illetve ezek alapján hatékonyabb és személyre szabottabb masszázsban részesíthessem őket.
 
MIR
 
 

Hátszervíz

Hátszervíz masszázsaimat abban az esetben ajánlom, amikor fájdalom, húzódás, idegbecsípődés van a hátban.
Ez kombinált masszázs, melynek alapja az állapotfelmérés és hátmasszázs. Ezt egészítem ki a vendégemmel egyeztetve köpölyözés fajátkkal, kimozgatással, masszázs géppel, mézes masszázzsal illetve ha szükséges integrált manuális korrekciós technikával, illetve természetesen tanácsadással. Szeptembertől már gerinctréningel és fascia (izompólya) lazító technikákkal is bővül.
 

Testszervíz

Testszervíz masszázsaimat abban az esetben ajánlom, ha már nem csak hátprobléma van. Ennek az alapja is állapotfelmérés, hiszen fontos tudnunk az okot, hogy az egyes tünetek honnan és miért indulnak, hogy célzottan ne csak a tünetet (fájdalmakat), hanem az azt kiváltó problémát is megoldjuk. Itt is masszázstípusokat és különféle technikákat keverek. Alap svédmasszázst, lomi lomi masszázst, nyújtásokat, integrált maunális korrekciós technikát, flossingot (végtagfájdalom esetén), köpölyözést, gépet és hengerezést vegyítek, természetesen tanácsadással egybekötve (ugyanis fontosnak tartom a megfelelő, érthető és korrekt tájékoztatást). 
 

Sportolóknak

 
Svédmasszázs
A svédmasszázs nagyon jó sportolás mellé is, hiszen nagyszerűen lazítja az izmokat.
Sportolóknak is jó. Aszerint alakítható a masszázs felépítése, hogy a sportoló hol tart a verseny időszakában.
Segíti az izmok lazítását, s abban is, hogy a sportoló minél jobb teljesítményre legyen képes a verseny/versenyek alatt.
 
Mix masszázs
Saját masszázsom, mely keveri a svédmasszázs, lomi lomi masszázs technikáit/fogásait, valamint igény esetén mobiliozációt, kimozgatást (gyógytorna jellegű nyújtást illetve köpölyt, masszázs gépet tartalmazhat).

 
Kimozgatás
Gógytorna jellegű nyújtások, melyek a sport után kifejezetten szükségesek, hogy izmaid hosszú távon is egészségesek maradjanak.

 
Bambusz masszázsok
Szintén nagyon jók masszázs után,  a bambusz rúddal a masszázzzsal már jól bemelegített izmokat remekül átlehet nyújtani.
 
Kinezio tape felhelyezés
Foglalkozom kinezio tape felhelyezéssel is, melyek serülések utáni rehabilitációra illetve sportnál a gyengébb izmok, korábban sérült izmok jobban terhelhetővé válnak.

Flossing
A végtagfájdalmak csillapítója. Kompressziós technika, mely izomlazításban, gyulladáscsökkentésben, rehabilitációban, izomlazításban is jeleskedik! Nem fáj, viszont fantasztikus technika, csodákat lehet vele művelni lábak teljes területén és karokon is.
 

Baba - mama sarok

 
Kismama masszázs
Mostmár a kismama masszázsra is várlak szeretettel 12.héttől akár az utolsó hónapig alkalmazható masszázs, mely segít a várandósság alatti hormoningadozásban, fájdalmakban, valamit a végtagok vizesedése ellen is nagyon jó. Másrészt, ha a kismama jól érzi magát, akkor a baba is jobban van :-).
 
Baba masszázs & oktatás
Kisbabák masszázsával is foglalkozom. Akár a 2-3héttől már lehet őket masszírozni, mely masszázstechnikát szívesen megtanítom szülők/nagyszülőknek is. Rendkívűl jót tesz a babáknak pocifájás, nyugtalanság, álmatlanság, fogzás esetén is, valamint a fejlődésüknek is jót tesz. Bizonyított tény, hogy a rendszeresen masszírozott babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, jobban alszanak és mosolygósabbak.
 
Gyermek masszázs
A gyermek masszázsok 3 éves kortól akár 18 éves korig igénybe vehetőek. Ahogy a felnőtteknek a gyermekeknek is jót tesz a masszázs. Iskola időszakban ők is terheltebbek, nem beszélve a súlyos iskolatáska hordásáról, mely sok gyermeknél tartáshibát gerincpróblémát eredményezhet. A rendszeres masszázs segít nekik ebben, valamint rendszeres sport mellé is nagyon ajánlott már gyermekként is a masszázs.
 

Test & Lélek

Lomi lomi masszázs
A lomi lomi masszázs egy különleges masszázs. A masszázsok királynőjének is nevezik. Hat a testre, a lélekre, a tudatra. 
Ha van 1 kérdésed, amire nem tudod a választ, vagy válaszúthoz értél az életedben, ez a masszázs segíthet neked benne.
Egy különleges néha táncos koreográfiás masszázs, melyben tenyeret, alkart és könyököt használok leginkább. Nagyon jól ellazít, kikapcsol, feltölt.
 

Szépség - egészség

 
Frissítő arcmasszázs - Frissítsd fel arcod és arcbőröd
A frissítő arcmasszázs tisztításból, svédmasszázs fogásokból és igény esetén arcmaszk/fáytolmaszkból áll.
 
Japán arcmasszázs - A japán nők titka
A japán arcmasszázs segíti a bőr rugalmasságát, simaságát és tónusát javítani. Az arc felfrissül, tiszta és üde lesz. Nagyon jó feszesítő és ránctalanító arcmasszázs.
 
GuaSha arcmasszázs - A keleti botox
Keleti botoxnak is hívják. Ez a masszázs ugyanis segít a ráncok kisimításában, a szem alatti sötét karikák és duzzanatok enyhítésére van jótékony hatással. A dekoltázs-, nyak- és az arc nyirokkeringésére is hatással van.

Herbalance arcmasszázs - A gyógynövényes arcmasszázs

A masszázs hatására az arcizmok tónusa javul, ezáltal szintén jó ránctalanító, valamint gyógynövények felhasználásával készült labdacsokkal is masszírozok, melyek hatóanyagai szintén a bőrön keresztül felszívódnak és a masszázs hatására mélyebb rétegekbe is bejutnak. Szintén kérhető arcmaszk vagy fátyolmaszkkal a végén. Igazi felfrissülés. Nagyon jó zsíros, vagy száraz illetve pattanásos bőrre.
 
Indiai Ayurvédikus Fej- és Arcmasszázs
 
 
Wellness masszázs
Ez a masszázs svédmasszázs fogásokra épül. Bőrradírozásból, masszázsból és relaxáló pakolásból áll, melyeket különféle variációkban lehet igénybe venni. 100%-ig természetes alapanyagok felhasználásával készülnek a bőrradírok és a pakolások frissen a masszázs előtt.

Nyirokkeringést támogató masszázs
Ez a masszázst akkor ajánlom, ha hajlamos vagy a végtagjaid vizesedésére vagy nem működnek megfelelően a nyirokcsomóid, netán egy hosszabb utazáson vettél részt, vagy a munkád miatt nagyon sokat ülsz és feldagadtak vagy szoktak feldagadni a végtagjaid (boka, láb, comb, kéz). Kézi technikát csinálom.
 

Szépség - Alakformáló masszázsok

 
Alakformáló masszázs
Ez a masszázs svédmasszázs fogásokból áll és csúsztatásos köpölyözéssel végzem. A vákum segít a zsírszövetek csökkentésében. Speciális vivőanyagokkal történik a masszázs attól függően, hogy narancsbőr ellen vagy annak javítására szeretnéd-e igénybe venni vagy fogyásra, esteleg mindkettőre.
 
Mézes masszázs
A mézes masszázs is nagyon jó combon, fenéken a narancsbőrös terület javítására illetve annak kialakulásának megelőzésére.