Masszázsaim

 

Általános masszázsok-egészségmegőrző masszázsok


Lazításra és egészségmegőrzésre az alábbi masszázsaimat ajánlom

Svédmasszázs

Általános masszázs, mely sok masszázs fajtának az alapja többek közt gyógymasszázsnak, wellness masszázsoknak, alakformáló masszázsnak is. Szóval amennyiben lazítani, felfrissülni szeretne és egészsége megőrzéséért tenni, akkor ez a masszázsfajta a legmegfelelőbb. Akár teljes testen is igénybe vehető (intim területek kivételével). Bővebb információ a svédmasszázsról:
www.masszazs-lazitas.com/svedmasszazs
 
 

Talpmasszázs

A talpmasszázs is frisstő jellegű. Hozzájárul a szervezet méregtelenítő folyamataihoz, valamint egészségünk megőrzéséhez illetve felfrissíti a talpunkat és egy jó talpmasszázs után olyan érzés lesz, mintha a fellegekben járnánk. Talpunk és szervezetünk is hálás lesz a masszázsért, hiszen mindig a talpunkon vagyunk, ezért ennek a testrészünknek is igénye van a törődésre!

Bővebb információ a talpmasszázsról:
 
 

Fájdalmak kezelésére (ülő-álló munkák esetén)

Ezekre a problémákra hátmasszázsaimat és speciális hátmasszázsaimat ajánlom, melyek igénybevehetőek kiegészítő kezelésekkel is: köpölyözés, mézes masszázs, kimozgatás, masszírozó gépes masszázs.

Sportolóknak

Sportoláshoz ajánlott kezelések, masszázsok

 

Svédmasszázs

Egy általános masszázs, mely hozzájárul az egészséghez, egészség megőrzéséhez, valamint a sportolás utáni izomláz és izomfájdalmak is csökkenthetőek vele. Egy kis érdekesség: a rendszeres masszázs és rendszeres edzés kombinációjával akár 30%-al is növelhető az izmok teljesítőképessége. Bővebben:

www.masszazs-lazitas.com/svedmasszazs

 

Köpölyözés

A köpölyözések nagyon hatékonyan lazítják fel a letapadt, beállt izmokat, akár masszázzsal kombinálva is, mely még jobban növeli a masszázs hatását és hatékonyságát. Bővebben a köpölyözésekről:

www.masszazs-lazitas.com/kopolyozes

 

Kinezio Tape kezelés

A Kinezio Tape hatásos izomfájdalmak valamint sérülések elkerüléssére illetve sérülések utáni  rehabilitációban is segítség.

Bővebb információ a taperől:
www.masszazs-lazitas.com/tape/

 

Nyújtások

A kimozgatás/nyújtás, mely edzés után is nagyon fontos. A bemelegítéssel elkerüljük a sport közbeni sérüléseket és felkészítjük a testünket/szervezetünket a terhelésre (edzés), majd, hogy a folyamatot lezárjuk nyújtani szükséges. A nyújtások tudatják a szervezetünkkel, hogy az adott edzés/terhelés véget ért és segítenek megőrizni izmaink egészségét a következő edzésig!

A kimozgatások passzív (az az nem a vendég végzi, hanem a masszőr a vendégen) kimozgatások/ nyújtások, melyekkel jól átnyújthatóak az izmok és segítenek az egészségüket megőrizni, valamint megelőzni a beállást és a letapadást.
Önmagában illetve masszázs végén is alkalmazhatóak.

www.masszazs-lazitas.com/nyujtasok/

 

Masszázs gépes masszázs

A masszázs gépes masszázs nagyon jó plusz izomlazító kezelés a masszázs után. Izomlázra, beállt, letapadt izmokra feltétlenül ajánlom!
www.masszazs-lazitas.com/masszirozogepes-masszazs

Mézes masszázs

A mézes masszázs egy vákumos kéztechnikás masszázsfajta, mely valódi speciális méz keverékkel történik.
Ez a masszázsfajta rendkívül hatékonyan lazítja fel a beállt illetve letapadt izmokat. Bővebben erről a kezelésről:

www.masszazs-lazitas.com/meregtelenito-mezes-masszazs

 

Szépség-egészség masszázsok

 

Wellness masszázsok

A wellness masszázsok svédmasszázs alapjaira épülnek. Több típusa van. A masszázs előtt lehet a masszírozandó területeken bőrradíozáást végezni,  melyek segítik az elhalt hámsejtektől való megtisztulását a bőrünknek, majd a masszázst követően (mely lágyabb fogásokra épül) akár relaxáló hátpakolásra is van lehetőség. Ezek a bőrradírok és pakolások teljesen természetes anyagokból készülnek, így a hatóanyagok felszívódnak a bőrünkbe és kifejtik szervezetünkben jótékony hatásaikat. A különféle bőrradírok és pakolások igény szerint varriálhatóak..

Bővebb információ a wellness masszázsokról:

www.masszazs-lazitas.com/wellness-masszazsok/

Alakformáló masszázsok

Alakformálásra, narancsbőr eltüntetésre és striák halványítására ajánlott masszázsok

 

Alakformáló masszázs
Az alakformáló masszázs hatékonyan segít a narancsbőr elleni küzdelemben, a fogyásban, valamint a striák halványításában (sajnos utóbbit eltüntetni nem lehet, nem árulok zsákba macskát). A masszázs áll svédmasszázs fogásokból speciális vivőanyagokkal valamint köpölyözésből és igény esetén testtekercselésből. Bővebben erről a masszázsról:

www.masszazs-lazitas.com/alakformalo-cellulit-masszazs/

 

Mézes masszázs

A mézes masszázs rendkívül hatékonyan alkalmazható narancsbőrös területeken mint pl:  fenéken illetve combokon.

www.masszazs-lazitas.com/meregtelenito-mezes-masszazs/

 

Nyirokkeringést támogató masszázs

A nyirokkeringést támogató masszázs a felgyülemlett nyirokfolyadék eltávozásában tud segíteni, megőrizni a nyirokkeringésünk egészségét, valamint elősegíti a fogyást is.

www.masszazs-lazitas.com/nyiroktamogatomasszazs/