Kedves Vendégeim!

Régi vendégeimnek nem újdonság, akik nem jártak nálam még, nekik talán az lesz.
Én szakembernek vallom magam. Már 8 éve végzem eme csodás szakmát és folyamatosan fejlődök, hiszen változik a világ (elég csak az elmúlt pár évre gondolni mennyi minden történt, és mennyire megváltoztatták ezek a történések az életünket, és ha az életünk változik, a testünk és szervezetünk is alkalmazkodik, ami újabb és újabb problémákat, fájdalmakat, állapotokat eredményezhet), éppen ezért fontosnak tartom a saját fejlődésem is, hogy minél több dologban tudjak nektek segíteni, amennyiben hozzám fordultok.
Emiatt a felmérésem és tanácsadásom is bővült újabb dolgokkal/ismeretekkel a fejlődésem/tanulmányaim során, hogy még többet tudjak nektek segíteni egészségetek megőrzésében, fájdalmaitok csillapításában vagy azok megelőzésében!
Ebben a részben erről lesz szó! 
Amennyiben problémád/fájdalmad van és szeretnéd megtudni ennek az okát, hogy miért fáj a hátad, nyakad, derekad, fejed, miért zsibbad a karod, miért nem tudsz már úgy mozogni, mint régen, akkor jó helyen jársz. Gyere el hozzám, felmérjük az állapotod és megkeressük az okot!
Nem vagyok orvos, de masszázs közben sok mindent érzek, tapasztalok! Van 8 éves masszázs szakmai tapasztalatom több ezer vendéggel a hátam mögött, és több, mint 40 féle masszázs típusnak/fajtának az ismerete, valamint minden masszázs anatómiai, technikai ismerete, gyakorlata, elmélete és külön anatómia képzésen is részt vettem, valamint betegségkezelő anatómiai mesterkurzuson is.
Nincsenek gépeim, műszereim és a véleményem valamint a felmérésem nem helyettesíti az orvosi diagnózist, hiszen nem vagyok orvos!
Amennyiben problémád olyan, akkor igen is javasolni fogom, hogy keress fel egy orvost!

Valamint nem vagyok varázsló se! Nem fogom tudni elmulasztani az évek óta tartó fájdalmad 1 alkalom alatt, ezt kérlek vedd figyelmbe!
És kérlek ne várd, hogy én oldjam meg helyetted, mert nem tudom, de veled karöltve, ha olyan az állaptod és a problémád, akkor tudok neked segíteni és biztos lehetsz benne, hogy tudásom legjavával igyekszem ezt tenni!

Izom & mozgástartomány állapotfelmérése masszázzsal és méréssel

Az izmok állapotát mérem fel masszázs közben, valamint szükség esetén különféle gyakorlatokkal és mérésekkel az izmok mozgástartományát. Ezután ezeket az információkat megosztom veled és segítek a tanácsaimmal abban, hogy miként lehet javítani az izmaid állapotán, tartásodon, fájdalmaidon, melyről igény esetén egy digitális formátmú segítséget is biztosítok a számodra.


Árak

Állapotfelmérés Időtartam Ára
Hátmasszázs+felmérés+tájékoztatás 45 perc 7000
Hát+lábmasszázs+felmérés+tájékoztatás 70 perc 10000
Hát+kar+lábmasszázs+felmérés+tájékoztatás 90 perc 12000

 

Állapotfelmérés vizsgálatokkal és gyakorlatokkal

Állapotfelmérés Reflexzónás arcmasszázzsal és megtekintéssel

 
Reflexzónás arcmasszázzsal és arcdiagnosztikával felmérhetőek a belső szerveink működése, illetve javítani lehet az egészséged állapotán,
valamint segíthet megőrizni egészségedet. Hiszen az arcunk hordoz személyiségjegyeket, valamint a belső szerveink, szervezetünk működése is látszik rajta. Amennyiben valamely szerveden alul vagy túlműködés van, akkor az arcod területén a szervhez kapcsolódóan megjelenhetnek foltok, ráncok, elváltozások. Az arcdiagnosztikában ezeket vesszük alapul! NEm orvosi diagnózis, ezt mindenképpen tudnod kell!
Ha kíváncsi vagy mi látható a te arcodon, akkor érdemes kipróbálni és megmondom neked ;-)  
Bővebb informácót az arcmasszázsok menüpontban lehet találni.
 
Arcdiagnosztika&Reflexzónás arcmasszázs Időtartam Alkalom
Arcdiagnosztika megtekintéssel személyiség/belső szervek 5 perc 1000
Arcdiagnosztika megtekintéssel teljes 10 perc 2000
Reflexzónás arcmasszázs 20p +arcdiagnosztika teljes 30 perc 6000
Reflexzónás arcmasszázs 30p+arcdiagnosztika+tanácsadás 40 perc 8000

 

Állapotfelmérés talpmasszázzsal és megtekintéssel

 
Talpunkon összes szervrendszerünk és szervünk idegvégződési megtalálhatóak, melyeket reflexzónáknak/reflexpontoknak hívunk. A talpunk árulkodik rólunk, ráadásul a legrészletesebben, hiszen itt minden ami a testünkben van, megtalálható. Talpunk, arcunk, fülünk, kezünk sokat elárul az egészségünk állapotáról. Én a talppal és az arccal foglalkozom leginkább. Az arc kevésbé részletes, mint a talp, de szintén árulkodik rólunk személyiség jegyektől kezdve egészségünk/szervezetünk állapotáról. A talpon is meglehet figyelni megtekintéssel rengeteg dolgot, milyen a színe, alakja, milyenek a körmök, a lábujjak, valamint masszázs közben is, hogy van e érzékenység vagy elváltozás a talpunkon.
Bővebben a talpfelmérésről a talpmasszázsok menüpontban lehet tájékozódni!
 
Talp felmérés (masszázs árát nem tartalmazza)    
Telp felmérés megtekintéssel 5 perc 750
Talp felmérése megtekintéssel+
masszázzsal
10 perc 1500
Talp felmérése megtekintéssel+
masszázzsal+tanácsadás
20 perc 3000

 

Teljes állapotfelmérés

 
A teljes állapotfelmérés érinti a talpad, arcod és az izmaid, valamint azok mozgástartományának felmérését.
Ez által teljes képet kapok a vendégem állapotáról, melyet természetesen meg is osztok és adott esetben, ha van bármi, amire fontos figyelned, azt el is mondom, sőt még tanácsokat is tudok adni, hogy mit érdemes tenni annak érdekében, hogy szervezeted jobban működjön vagy éppen mit érdemes tenned azért, hogy izmaid jobb állapotba kerüljenek és jobban mozogj, ne legyenek fájdalmaid a későbbiekben.