Aromaolajos masszázs

Az aroma masszázsok teljesen természetes 100%-os illóolajjal és kókuszolajjal történnek.
Az illóolajoknak számtalan előnyük van. Bőrünkön keresztül valamint egyes illóolajok belélegzéssel is rengeteget tudnak segíteni bizonyos helyzetekben.

Az aromaolajok kombinálása masszázzsal segít, hogy az illóolajok mélyebb rétegekbe juthassanak, és még jobb hatást érjenek el.

Aromaolajos levendulás stresszoldó masszázs: a masszázs és a köztudottan nyugtató hatású levendula illóolaj segítenek teljesen ellazulni. Ez egy lágyabb és lassabb masszázs, hogy a szervezetedből teljesen megszüntessük a stresszt. Azoknak ajánlom, akik nehezen tudják a feszültséget kezelni, hirtelen jött változás van az életükbe, vagy olyan érzésük van, mintha belülről akarnának felrobbani vagy éppen kifutnának a világból. Ez a masszázs ezekre igazi gyógyír. Lelked megkönnyebbül ezután a masszázs után.

Aromaolajos citrusos/citrus-narancsos frissítő masszázs: a citrus és naracs olajos keverék igazán felfrissít. Gondolj bele mikor a nyári melegben iszod a hűs, finom limonádét. Mennyire jól tud esni, igaz? Nos amennyiben fáradt vagy, nem találod a helyed, úgy érzed lemerültél és szükséged van egy kis plusz löketre, akkor ezt a masszázst ajánlom, mely egy gyorsabb ütemű, közepes erősségű felrázó masszázzsal párosul, tuti, hogy téged is felráz és erővel tölt fel. Igazi energiabomba leszel utána. Tudatod és szellemed felfrissül.
 
Aromaolajos izomlazító/fájdalomcsillapító masszázs: fájnak az izmaid? Nehéznek érzed a tested, vagy a mozgást? Fáradékonyabb vagy? Az izmok letapadása, beállása ilyen tüneteket is tud produkálni. Akkor ajánlom neked, hogy próbáld ki ezt a kissé bizsergetős, kissé hűsítős, izomlazítós, kissé mentolos masszázst, melyért izmaid hálásak lesznek neked. Közepes erősségű és gyorsaságú masszázzsal kombinálva igazi izomlazító masszázs, mely után testedet könnyebbnek fogod érezni!
 

Aroma masszázs

 
Az illóolajokat már az ősi kultúrákban is alkalmazták gyógyításra, kozmetikai- és vallási célokra.Az illóolajok hatással vannak az érzelmekre, hangulatra és akár a fájdalmak csillapítására is. Csökkenti a stresszt. Az illóolajok molekulái 22 másodperc alatt jutnak az agyba, 2 perc után a véráramba és 20 perc után a sejtekbe is.

Az aromaterápia masszázs segít a stresszoldásban, erősíti az immunrendszert, csökkenti az esetleges gyulladásokat, és egyensúlyba hozza a vegetatív idegrendszert..

Az aroma masszázs lényege a HOMEOSZTÁZIS, mely segíti a test-a lélek- a szellem egyensúlyba kerülését. . Lényege, hogy eljuttasson a stabilitás és a nyugalom állapotába mentálisan és érzelmileg egyaránt. A homeosztázis teret enged a testi gyógyulásnak is. 

A HOMEOSZTÁZIS 4 fázisa:

1. Stresszkezelés: főleg a mentális és érzelmi szinten fejti ki a hatását. Az illóolajok segítenek a kiegyensúlyozásban, relaxációban és oldják a stresszt.
Illóolaja Doterrába Balance és Levendula.
Egyéb illóolajokban: keserű narancs, mandarin héj, szantálfa, római kamilla, citroverbéna, levendula

2. Immuntámogatás: az emberi test a stressz hatására koritzolt termel, ami gyengíti az immunrendszerünk, így könnyebben meg tudunk betegedni. Ebben a szakaszban használt illóolajok segítik az Immunrendszert erősíteni.
Illóolaja Doterrában: Teafa és Onguard
Egyéb illóolajok: ceyloni fahéj, rozmaring, teafa, orbáncfű

3. Gyulladáscsökkentés: Amennyiben a kortizol szintünk magas, a testben felhalmozódott méreganyagokra fokozott szinten reagál, így gyulladások alakulhatnak ki. Ebben a fázisban lévő olajok csökkentik a gyulladást és fokozzák a keringést. Illóolaja Doterrában: Aroma Touch és Deep Blue
Egyéb illóolajok: kamilla, tömjén, eukaliptusz, citromfű

4. Homeosztázis: A végső fázis, ahol az előző szinteket egyesülnek (miután már felszabadítottuk, megerősítettük, megnyugtattuk a testet) a test nyugalmi állapotba kerül, az elme mentesül a negatív tényezőktől és megtapasztalhatjuk a stabilitást és a mentális és érzelmi reakciók válasza is kialakul, magasabbra működésre kapcsol. 
Illóolajai Doterrában: Vadnaracs és Borsmenta.
Egyéb illóolajok: borsmenta, zöldcitrom, mandarin.
 
Aroma masszázs  Időtartam Ára
Hát masszázs doterra illóolajokkal 30 perc 8000
Hát&láb masszázs doterra illóolajokkal 60 perc 15000

 

Aroma masszázs