**Hát szervíz** -
Kombinált speciális hátmasszázsok hátfájdalmakra

Hátfájás? Derékfájdalom? Nyakfájás? Idegbecsípődés? Izomfájdalom?
Borzalmas olvasni, hát még átélni őket!

De a megoldás ezek kezelésére és megelőzésére itt található!

Amennyiben sokat szoktál ülni, vagy nehéz fizikai munkát végzel, sokat emelsz, terheled a hátad/derekad/vállad/, vagy sokat edzel, sokszor fáj a hátad, derekad, nyakad, akkor abban az esetben ezeket a kombinált speciális hátmasszázsaimmal tudok neked segíteni!
Jómagam, már 10 éve élek lumbágósként (7 év irodai munka után derült ki). Tudom milyen rossz, amikor valakinek fáj a háta, dereka, illetve, amikor becsípődik az ideg és annyira, hogy se ülni, se állni, se feküdni nem jó, vagy éppen laposkúszásban közlekedni könnyekkel kűszködve a fájdalomtól. Pokoli érzés, melyet senkinek nem kívánok!
Amikor kiderült a betegségem, rá 2 évre találkoztam ezzel a csodálatos szakmával és hivatással, és mivel tudom milyen szenvedni ezektől a fájdalmaktól, ráébresztett, hogy a szakmán belül ez az én utam/célom/hivatásom, hogy segítsek az embereknek-Vendégeimnek, hogy ne kelljen ezt/ezeket a fájdalmakat megtapasztalniuk és átélniük. 
Nem csak fájdalmak és problémák esetén jó a hátmasszázs vagy a speciális hátmasszázsaim, hanem azok megelőzésére is kiválóak! A hátmasszázsaimat egészítem ki tudástáram több technikájával.
Pontosabban mire ajánlom őket, s mikre jók a speciális kombinált hátmasszázsaim?
Izombeállásokra, izomfájdalmakra, izomfeszülésekre, izomlázra, hátfájdalmakra, derékfájásra, nyakfájásra, karzsibbadásra, lábzsibbadásra, rendszeres fejfájásra-migrénre, idegbecsípődésekre nyakon és derékon, beszűkült mozgástartományokra, fájdalomcsökkentésre - fájdalomcsillapításra, izmok nyújtására - lazítására valamint egészségünk megőrzésére!

 

Hát-szervíz

Masszázs eszközök

 
Nagyon szeretem őket használni és vendégek is örömmel fogadják ezt a kis kiegészítést :-)
A masszázs után leginkább háton (de kérhető lábon illetve egyes darabok karon is) különféle eszközöket szoktam használni.
Első lépésben a masszázs végén bambuszrúddal átszoktam nyújtani a bemelegített izmokat.
Ezután egy labdát (rücskös) szoktam használni, mellyel átdologozom még az izmokat kicsit enyhítem a beállásokat és a csomókat, ezután egy 4 ágú masszázseszközt használok, mely szintén erre a célra szolgál, legvegül pedig csúsztatásos köpölyözést szoktam használni, mely még jobban feltudja lazítani az izmokat (ez a fajta nem fáj és nem hagy nyomot) :-)
Nyugodtan ki lehet őket próbálni, nem fognak benne csalódni ;-) Eddig minden vendégem imádta őket, s mindenkinek más-más a személyes kedvence :-)
Ezt még fokozhatom igény esetén egy masszázs kesztyűvel, melynek 2 oldala van, az egyiken forgó golyók gondoskodnak az izmok ellazításáról, a másik oldala recés, mely fokozza a vérkeringést jobban, illetve van egy roll-on (golyós dezodor) szerű masszázs eszközöm is melyben a golyó forog szintén jól eső lazító érzést kelt.
 

Köpölyözés

 
2 féle köpölyözést szoktam masszázs után alkalmazni csúsztatásos valamint felhelyezős köpölyözést.
A csúsztatásos köpölyözés esetén a háton különféle mozdulatokat végezve az egész hátnak az összes izmát átköpölyözöm. Fokozni lehet vele a masszázs hatását, az az a bemelegített izmokat a köpöllyel még jobban fellehet lazítani a masszázs után.
A felhelyezős köpölyözést kúra szerűen szoktam alkalmazni, az adott fájdalmas területen köpölyöket helyezek fel, melyeket először rövidebb időtartamra teszek fel, majd az alkalmak számának előrehaladtával ezt az időtartamot ki lehet tolni akár 10 percre is. Nem hagy így kellemetlen nyomot, valamint nem fájdalmas!
A felhelyezős köpölyözésnek is van több fajtája. Izomlazító, szervzónás köpölyözés, valamint mobilizációs köpölyözés (ezt leginkább mozgástartomány beszűkülésének oldására használjuk).
Bővebben a köpölyözésről: 

www.masszazs-lazitas.com/kopolyozes
 

Mézes masszázs

A mézes masszázs hátmasszázs után (hiszen a hátmasszázs felmelegíti az izmokat) és speciális mézzel és kéztechnikával történik. A lényege, hogy a mézet bedolgozom, a bőrbe a speciális kézmozdulatokkal, melyből a vitaminok ásványi anyagok felszívódnak és kissé ragacsossá kezd válni a háton, majd egy vákum alakul ki a kezem és a vendég hátizmai között, mely segít fellazítani a letapadt vagy beállt izmokat.
 
 

Kimozgatás-Nyújtás

A hátmasszázs után ülve átnyújtom a nyaki-, háti- és derék izmokat, mely nyújtások nem fájdalmasak, gyógytorna jellegűek.
 
 

Masszírozó gépes masszázs

Ez is svédmasszázs után történik. Jól bemelegítem a masszázs segítségével az izmokat, ízületeket, szöveteket és kötőszöveteket, majd a masszázs végén a letapadt izmokat az elektromos masszírozó készülékkel még jobban át lehet dolgozni, fel lehet lazítani.

Azoknak ajánlom, akiknek fáj a hátuk, nyakuk, derekuk, vagy lábuk! Leginkább ezeken a területeken szoktam használni és masszázs után, hiszen maga a készülék a masszázst nem helyettesíti, de még jobban tud segíteni a masszázs után abban, hogy a kívánt cél elérésének érdekében a masszázs jótékony hatásait fokozni tudja. Izomlázra, izomlazításra is nagyon jó.

Maga a készülék 20 fokozatot tud. 6 cserélhető fej van hozzá, így más más testrészeken más más fejeket lehet használni.

Nagyon szeretem használni, és a vendégeim is szeretik. Érdemes kipróbálni.

Izompólya (fascia) lazítás
A beállt izmok okának feltárása és lazítása. Fascia lazító manuális fogás technikák, illetve fascia kés technikával is állok már rendelkezésére vendégeimnek.

 

Triggerpont masszázs
A triggerpontok olyan gócpontok, csomók a test hártyás kötőszöveti rétegében, melyeket masszázzsal való előmelegítés után speciális masszírozó-nyomó technikával oldani lehet Majd a területet átnyújtjuk. 

 

Mix masszázs

Ez a masszázs svédmasszázs fogásokból, lomi-lomi masszázsból, nyújtásokból, mobilizációból és eszközök, valamint gép használatából áll, amikre úgy érzem ezekből éppen szüksége van a testednek/izmaidnak/lelkednek. Ez a mix teljesn rád és az állapotodra szabható, ezért 2-3. alkalom után ajánlom.